BMW X4. Foto.

Anbefalte dekk fra BMW

BMW byr på dynamiske kjøreopplevelser – hele året. Med dekk testet og godkjent av BMW får du optimale dekk til din BMW, inkludert tre års dekkforsikring.

Skreddersydde

Få både sikkerheten og designet som passer din bil best. Alle dekk som er anbefalt av BMW er utviklet på bakgrunn av kjøredynamikken og formspråket til hver enkelt modell. Det finnes et stort designutvalgt nettopp for at du skal finne noen som passer deg og din BMW.
Vi hjelper deg med å finne riktige dekk til din bil. Finn en butikk nær deg.

Testede

Alle dekkene blir grundig testet. Testene innebærer inntil 50 ulike kvalitetskriterier som må oppfylles for at dekkene får godkjennes av BMW og stjernemerkes. Dette innebærer blant annet simuleringer, men også praktisk under røffe forhold.

Sikre

Dekkene byr på ekstra lang levetid og toppmoderne runflat-teknologi. Dette gjør at du kan kjøre inntil åtte mil i opptil 80 km/t etter punktering, og du trenger dermed ikke ha med reservehjul i bilen. Dekkene scorer også meget høyt på stabilitet i svinger, i høye hastigheter og på bremselengde. Dekkene er tilpasset assistentsystemene på hver modell og har i tillegg lav rullemotstand, noe som betyr lite støy og lavt drivstofforbruk.

BMW dekkforsikring
Kjøper du anbefalte dekk fra BMW får du med kostnadsfri dekkforsikring. Den dekker skade forårsaket av en spiss gjenstand, i sammenstøt med kantstein, eller hærverk og tyveri. Garantien gjelder i tre år. Første år dekkes 100 % av kostnaden for nye dekk (eks. montering), det andre året 75 %, og det tredje året 50 %.