Dräger alkotester

Dräger Alcotest® 3820

Dräger Alcotest® 3820 er en ny generasjon alkotester. Den retter seg hovedsakelig mot det private markedet, og den oppfyller internasjonale standarder for privat (EN16280) og profesjonell (EN15964) bruk.

Dräger har vært en ledende global produsent og leverandør av måleinstrumenter for måling av alkohol til politi og myndigheter i over 60 år. Det blir utført over 30 millioner alkoholtester hvert år med Drägerprodukter på verdensbasis. Kontinuerlig utvikling gjennom mange år har gjort Dräger Alcotest® 3820 til en pålitelig og rask alkotester.

Kvalitet betyr ikke mer komplisert

En alkotester skal være enkel i bruk, uansett hvor avansert den bakenforliggende teknologien er. Menyen er på norsk, og brukeren manøvrerer ved hjelp av en enkelt funksjonsknapp. Oppstartstiden tar bare noen sekunder og instrumentet leverer garantert korrekt resultat, hver gang. Arbeidstemperatur fra -5°C til +50°C.

Diskret og lydløs

Alcotest 3820® er så liten at den får plass i bukselommen eller i håndvesken din. Lyden kan også skrus av om du ønsker å være diskret i bruken. Det følger med et beskyttende lokk. Dette gjør anvendelsen enkel, i tillegg til at det beskytter munnstykket. Instrumentet leveres i en beskyttende pose. I denne posen får du også plass til et ekstra munnstykke.

Alcotest 3820 skal kalibreres minst en gang per år, noe vi i Bilia selvsagt er behjelpelig med. Ta kontakt for mer informasjon.

Veil pris 2.895,-