DEFA SmartCharge batterilader. Foto.

Batteriladere fra Defa

Visste du at batterikapasiteten kan reduseres med over halvparten når kulda virkelig setter inn? Med en batterilader er du sikret toppladet batteri og startklar motor uansett vær og temperatur.

DEFA SmartCharge er både enkle og trygge i bruk. Alt du trenger å gjøre, er å koble den til strømnettet, sette ladeklemmene på batteriet og trykke inn på-knappen.

SmartCharge leser hva slags batteri og hvilken tilstand batteriet er i, for så å lade det akkurat slik det behøves. Etter bruk legges ledningene tilbake i sporet, ladeklemmene festes på huset og laderen er klar til neste gangs bruk.

SmartCharge 4A

I tillegg til å kunne lade små bilbatterier, egner SmartCharge 4A seg veldig godt til lading av mopeder, snøscootere og annet elektrisk utstyr med batterier opp til 110 Ah.

Veil. pris 799,-

SmartCharge 8A

En litt større og kraftigere lader, som egner seg for raskere lading av større batterier i f.eks. bil eller båt. Lader batterier opp til 250 Ah og begynner å lade med en batterispenning så lav som 2V. PowerSupply gir tilgang til kontinuerlig strøm, ved å holde på-knappen nede i 5 sekunder.

Veil. pris 1.398,- 

  4A  8A 
Ladeeffekt, maks  60W  132W 
Driftstemperatur  -40C / +40C -30C / -40C 
Type batteri  Alle typer bly/syre
batterier -AGM og GEL,
åpen og lukket
 
Alle typer bly/syre
batterier -AGM og GEL,
åpen og lukket 
Batterikapasitet  2-110Ah  20,0-200Ah 
IP grad  IP65  IP65